• cat
  • cast
C/ Doctor Combelles, 67, 25003 Lleida · 973 26 16 18 · aimia@aimia.cat
  • INICI
  • Menús
  • Cuina
  • Equip
  • Local
  • Contacte
Navigation Menu
Home » Cuina

Cuina

  • All
  • entrants
  • postres
  • segons
Albergínies amb salsa de miso i sèsam garrapinyat
Amanida de carpaccio de peus de porc amb vinagreta de carquinyolis
Amanida de figues, foie al naturals i vi ranci
Arròs de conill amb trompetes i cargols
Arròs de gambes i carxofes
Bacallà amb romesco de xocolata
Bacallà amb salsa de julivert i ous de guatlla passats per aigua
Biquini de tòfona, ibèric i tou de til·lers
Borratxo de rom amb gelat de café i plàtan caramelitzat
Cake de xocolata blanca, festucs i te verd
Calamar rostit amb ravioli de panxeta ibèrica
Cargols a la Gormanta
Cochinita pibil
Costellam de porc ibèric i kumquats confitats
Cua de bou farcida amb pera escalivada i parmentier de patata
Escuma de crema amb prèssec a la vainilla
Espatlla de xai amb carbassa i canyella
Llagostins cruixents amb romesco
Llom de tonyina amb olives negres i pebrot vermell
Musclos al Riesling
Nyoquis de la “Nonna”
Pop rostit amb nyoquis de patata violeta i all-i-oli de safrà
Semiesfera de xocolata negra amb el seu cremòs, mango i maracuià
Steak tartar de vedella amb mascarpone i mostassa antiga
Tàrtar de llamàntol amb alvocat i caviar d’oli d’oliva
Toffee de pera al cafè amb gelat de iogurt de la Cerdanya
Toxocolata’s

Designed by depastademoniato | Powered by LocalProm