Horari d'Hivern
de dimecres a dissabte 13:30 - 15:30 i 20:30 - 23:00
diumenge 13:30 - 15:30
*Tancat diumenge nit, dilluns i dimarts tot el dia
(del 7 de setembre al 22 de juny)

Horari d'Estiu
de dimarts a dissabte de 20:30 - 23:00
*Tancat diumenge i dilluns tot el dia
(del 23 de juny al 6 de setembre)

LA CARTA

Els plats que et presentem són fruit dels nostres processos creatius:

TRADICIÓ

Busquem al receptari tradicional i li donem una volta.

INTUÏCIÓ

Lliguem tres components diferents entre sí que acaben conjugant (no sempre funciona, però si no ho provem, com ho sabrem?).

FUSIÓ

Busquem combinacions de sabors i productes d’altres cuines del món i fusionem la cuina catalana o mediterrània amb altres cuines.

Gaudeix de la teva elecció

els clàssics d’aimia

Croqueta de pernil

2,50€/ut.

Croqueta de bacallà i sobrassada de Xesc Reina

3,00€/ut.

Croqueta de gamba thai

3,00€/ut.

Sobrassada d’en Xesc Reina al tall

11,00€/100gr.

Ostra al escabetx de riesling, codony i pera

3,50€/ut.

Sashimi de vieires amb emulsió de guaiaba i oli de cacau

15,00€

Carpaccio de pop amb crema de patata i allioli de safrà

13,50€

Coca de ceps amb formatge cendrat, pera de Lleida escalivada i foie

14,50€

Albergínia escalivada amb salsa miso i mel i stracciatella

12,50€

ENTRANTS

“Tiradito” de salmó amb pinya i fonoll

16,50 €

Carpaccio de presa ibèrica, mandarina fumada i gelat de piparra

18,00€

Fettuccine amb salsa cremosa de calçots i eriço de mar

18,50€

Caneló de pollastre de la Torre d’Erbull rostit a la Rossini

17,50€

Ou a baixa temperatura amb sopa d’alls i farigola, coliflor i caviar de tòfona

16,00€

Cargols al llampec (1/2 ració)
(1 ració)

7,50€
15,00€

SEGONS

Lluç amb pil-pil de ceps i coral de vieira, gnocchi d’espinacs i pinyons empanitzats

22,00€

Calamar rostit amb carxofes i salsa de fino, alls negres i pernil

18,00€

Arròs de cargols i gamba

19,00€

Arròs a la llauna amb “zamburiñas” i allioli de safrà

19,00€

“Txuletón” de porc ibèric a la brasa amb chutney de mango i oliva negra

22,00€

Melós de vedella a la Bourguignon

17,00€

Steak tàrtar de vaca amb textures de poma

20,00€

Tàrtar de cérvol amb brioix torrat i mantega de foie a l’estragó

25,00€

POSTRES

Oda als cítrics

7,00€

Maracujà amb escuma de coco i granissat de menta

6,00€

Flam de llet d’ovella al caramel de romaní, codonyat de guaiaba i gelat de festuc

6,50€

El nostre Tiramisú

7,00€

Cake de xocolata i ametlla amb chantilly de llet d’ovella i confitura de pebrot

7,00€

“Torrija” amb gelat de xocolata

8,00€

Assortit de formatges artesans 5 varietats:
Tou de Til·lers, Comté, Blue Stilton, Ros d’ovella i Cendrat

15,00€

GINTÒNICS

BAOMBAY SAPHIRE
Ginebra anglesa, seca, cítrica

8,00€

SEAGRAM’S
Ginebra americana, extra seca

8,00€

HENDRICK’S
Ginebra escocesa, floral, aromàtica

9,00€

BULLDOG
Ginebra anglesa, moderna, seca

9,00€

CITADELLE
Ginebra francesa, elegant, aromàtica

9,00€

G-VINE
Ginebra francesa, aromàtica, afruitada

9,50€

NORDÉS
Ginebra gallega, aromàtica, atlàntica, fresca

9,00€

 

* FEVER TREE: Suplement 1€

Horari
de dimecres a dissabte 13:30 - 15:30 i 20:30 - 23:00
diumenge 13:30 - 15:30
Tancat diumenge nit, dilluns i dimarts tot el dia