LA CARTA

Els plats que et presentem són fruit dels nostres processos creatius:

TRADICIÓ

Busquem al receptari tradicional i li donem una volta.

INTUÏCIÓ

Lliguem tres components diferents entre sí que acaben conjugant (no sempre funciona, però si no ho provem, com ho sabrem?).

FUSIÓ

Busquem combinacions de sabors i productes d’altres cuines del món i fusionem la cuina catalana o mediterrània amb altres cuines.

Gaudeix de la teva elecció

PER COMENÇAR BÉ

Croqueta de pernil

2,00€/ut.

Croqueta de calamar i llonganissa amb foie

2,40€/ut.

Croqueta de gamba al curri vermell

2,40€/ut.

Sobrassada d’en Xesc Reina al tall

10,00€/100gr.

Ostra al escabetx de riesling i mango

3,00€/ut.

Taco de pollastre rostit eco de la Torre d’Erbull a la catalana

6,00€/ut.

Coca de calçots amb formatge cendrat, pera de Lleida escalivada i foie

13,00€

Sashimi de vieires amb emulsió de guaiaba i oli de cacau

12,00€

ENTRANTS

Tàrtar de salmó amb espàrrecs blancs i coco thai

15,50 €

Albergínia amb salsa de miso i mel, stracciatella i sobrassada d’en Xesc Reina

13,50€

Carpaccio de pop amb crema de patata i allioli de safrà

11,00€

Fetuccini a la crema de múrgoles, foie i Comté

17,00€

Ou a baixa temperatura amb cocotxes de bacallà a la brasa, el seu pilpil i carxofes

16,00€

Cargols al llampec (1/2 ració)
(1 ració)

7,00€
14,00€

SEGONS

Corbina salvatge amb patata a la llimona i pesto d’alfàbrega, menta i festucs

18,00€

Calamar amb ceba a la cendra de calçots i salsa de fino, alls negres i pernil

16,50€

Arròs de cargols amb gambes

17,50€

Arròs a la llauna amb zamburriñas i allioli de safrà

18,00€

“Chuletón” de porc ibèric a la brasa amb chutney de mango al vermuth i olives negres

18,00€

Mandonguilles amb sèpia i pèsols

16,00€

Steak tàrtar de vaca amb textures de poma

20,00€

Tàrtar de cérvol amb brioix torrat i mantega de foie a l’estragó

24,00€

POSTRES

Oda als cítrics

6,00€

Maracujà amb escuma de coco i granissat de menta

5,50€

Borratxo de maduixes al Saint Germain , litxis i roses

7,00€

El nostre Tiramisú

6,50€

Cremós de xocolata i ametlla amb caramels tous d’amaretto , guaiaba i llet d’ovella

6,50€

“Torrija” amb gelat de xocolata

7,00€

Assortit de formatges artesans 5 varietats:
Tou de Til·lers, Comté, Blue Stylton, Ros d’ovella i Cendrat

14,00€

GINTÒNICS

BAOMBAY SAPHIRE
Ginebra anglesa, seca, cítrica

7,00€

SEAGRAM’S
Ginebra americana, extra seca

7,00€

HENDRICK’S
Ginebra escocesa, floral, aromàtica

8,00€

BULLDOG
Ginebra anglesa, moderna, seca

8,00€

CITADELLE
Ginebra francesa, elegant, aromàtica

8,00€

G-VINE
Ginebra francesa, aromàtica, afruitada

8,50€

NORDÉS
Ginebra gallega, aromàtica, atlàntica, fresca

8,00€

 

* FEVER TREE: Suplement 1€