LA CARTA

Els plats que et presentem són fruit dels nostres processos creatius:

TRADICIÓ

Busquem al receptari tradicional i li donem una volta.

INTUÏCIÓ

Lliguem tres components diferents entre sí que acaben conjugant (no sempre funciona, però si no ho provem, com ho sabrem?).

FUSIÓ

Busquem combinacions de sabors i productes d’altres cuines del món i fusionem la cuina catalana o mediterrània amb altres cuines.

Gaudeix de la teva elecció

PER COMENÇAR BÉ

Croqueta de pernil & pernil

1,80€/ut.

Croqueta de calamar i llonganissa amb foie

2,00€/ut.

Croqueta de gamba al curri vermell

2,00€/ut.

Ostres al escabetx de riesling, fonoll i mango

3,00€/ut.

Bao de pollastre de corral de la Torre d’Erbull amb gambes

5,00€/ut.

Bikini de sobrassada, maó i orenga fresca

10,00€

Ceviche de corbina amb sorbet d’oli d’oliva verge extra

11,50€

Nems de bacallà fumat amb pera escalivada i romesco de xocolata

8,00€

Sashimi de vieires amb emulsió de guaiaba i oli de cacau

10,80€

Musclos al vapor de tarongina i sichuan

6,00€

Albergínies amb salsa de miso i mel, mató i sèsam garapinyat

8,00€

Coca de ceps i foie amb allioli de poma i xoliç del Pallars

10,50€

Carpaccio de pop amb crema de patata i allioli de safrà

10,00€

ENTRANTS

Tàrtar de llamàntol amb mango i oli d’oliva texturitzat

21,00€

Carpaccio de presa ibèrica amb vinagreta de gerds i gelat de mostassa

14,00€

Estracciatella de búfala amb sardina fumada i oli de tòfona

13,50€

Ou escalfat amb sobrassada, mel i piparra

10,50€

Fetuccini a la crema de múrgoles, tòfona d’estiu i Comté

16,00€

Cargols al llampec (1/2 ració)
(1 ració)

6,75€
13,50€

SEGONS

Arròs a la llauna de vieires i cresta de gall

16,00€

Calamar amb orio de foie i ceba a la brutesca

14,50€

Corbina salvatge amb patata a la llimona i pesto de menta i festucs

16,50€

Tomahawk de porc ibèric amb chutnei de mango i olives negres

16,50€

Steak tàrtar de vaca amb textures de poma

18,00€

POSTRES

El nostre tiramisú (més fresquet… amb limoncello)

5,50€

Crema de maracujà amb coco i menta

5,00€

Maduixa i xocolata blanca amb litxis i roses

6,00€

Oda als cítrics

6,00€

“Torrija” amb gelat de iogurt

6,50€

Cremós de xocolata i ametlla amb caramels tous d’Amaretto i llet d’ovella

6,00€

Assortit de formatges artesans 5 varietats: Tou de Til•lers, Comté, Stilton, Ros d’ovella, i Cendrat

9,00€

GINTÒNICS

BAOMBAY SAPHIRE
Ginebra anglesa, seca, cítrica
Perfect serve: Fulla de llima kefir, llimona

7,00€

SEAGRAM’S
Ginebra americana, extra seca
Perfect serve: Taronja, canyella

7,00€

HENDRICK’S
Ginebra escocesa, floral, aromàtica
Perfect serve: Cogombre

8,00€

BULLDOG
Ginebra anglesa, moderna, seca
Perfect serve: Regalèssia, llima

8,00€

CITADELLE
Ginebra francesa, elegant, aromàtica
Perfect serve: Llima, cardamom

8,00€

G-VINE
Ginebra francesa, aromàtica, afruitada
Perfect serve: Raím, mores

8,50€

NORDÉS
Ginebra gallega, aromàtica, atlàntica, fresca
Perfect serve: Fulla de llima kefir

8,00€

 

* FEVER TREE: Suplement 1€