LA CARTA

Els plats que et presentem són fruit dels nostres processos creatius:

TRADICIÓ

Busquem al receptari tradicional i li donem una volta.

INTUÏCIÓ

Lliguem tres components diferents entre sí que acaben conjugant (no sempre funciona, però si no ho provem, com ho sabrem?).

FUSIÓ

Busquem combinacions de sabors i productes d’altres cuines del món i fusionem la cuina catalana o mediterrània amb altres cuines.

Gaudeix de la teva elecció

PER COMENÇAR BÉ

Croqueta de pernil & pernil

1,80€/ut.

Croqueta de gamba al curri vermell

2,00€/ut.

Croqueta de calamar i llonganissa amb foie

2,00€/ut.

Ostres al escabetx de riesling, fonoll i mango

3,00€/ut.

Nems de bacallà fumat amb pera escalivada i romesco de xocolata

9,00€

“Tiradito” de corbina amb leche de tigre de pinya i fonoll

11,00€

Sashimi de vieires amb emulsió de guaiaba i oli de cacau

12,00€

Bao de pollastre de corral de la Torre d’Erbull amb gambes

5,00€/ut.

Coca de ceps i foie amb allioli de codony i xoliç del Pallars

10,50€

Carpaccio de pop amb crema de patata i allioli de safrà

10,00€

ENTRANTS

Crema de carbassa rostida al gingebre amb sobrassada i vieira

11,00 €

Carpaccio de presa ibèrica amb agredolç de gerds i gelat de mostassa

14,50€

Albergínies amb salsa de miso i mel, stracciatella i sardina fumada

12,50€

Ou a baixa temperatura amb dashi de pebrot escalivat i brandada de bacallà

14,00€

Fetuccini amb sobrassada, escopinyes i formatge Idiazabal

16,00€

Cargols al llampec (1/2 ració)
(1 ració)

7,00€
14,00€

SEGONS

Calamar rostit amb ceba emmascarada a la cendra de calçot i salsa de fino, alls negres i pernil

15,00€

Corbina salvatge amb patata a la llimona i pesto d’alfàbrega, menta i festucs

17,00€

Arròs a la llauna de vieira, carxofes i cresta de gall

16,50€

Tomahawk de porc ibèric amb moniato a la vainilla

16,80€

Galta de vedella a la “bourguignon”

16,50€

Steak tàrtar de vedella amb textures de poma

18,00€

Llom de cérvol amb carbassa especiada i cappuccino de tòfona i romaní

24,00€

POSTRES

Oda als cítrics

6,00€

Maracujà amb escuma de coco i granissat de menta

5,50€

Toffee de pera de Lleida al cafè i gelat de llet d’ovella al romaní

6,00€

Borratxo al whisky fumat, castanya confitada i gelat de carquinyolis

7,50€

Cremós de xocolata i ametlla amb caramels tous d’Amaretto, guaiaba i llet d’ovella

6,50€

“Torrija” amb gelat de iogurt

6,50€

Assortit de formatges artesans 5 varietats:
Tou de Til·lers, Comté, Blue Stylton, Ros d’ovella i Cendrat

12,00€

GINTÒNICS

BAOMBAY SAPHIRE
Ginebra anglesa, seca, cítrica
Perfect serve: Fulla de llima kefir, llimona

7,50€

SEAGRAM’S
Ginebra americana, extra seca
Perfect serve: Taronja, canyella

7,50€

HENDRICK’S
Ginebra escocesa, floral, aromàtica
Perfect serve: Cogombre

8,50€

BULLDOG
Ginebra anglesa, moderna, seca
Perfect serve: Regalèssia, llima

8,50€

CITADELLE
Ginebra francesa, elegant, aromàtica
Perfect serve: Llima, cardamom

8,50€

G-VINE
Ginebra francesa, aromàtica, afruitada
Perfect serve: Raím, mores

9,00€

NORDÉS
Ginebra gallega, aromàtica, atlàntica, fresca
Perfect serve: Fulla de llima kefir

8,50€

 

* FEVER TREE: Suplement 1€