Horari d'Hivern
de dimecres a dissabte 13:30 - 15:30 i 20:30 - 23:00
diumenge 13:30 - 15:30
*Tancat diumenge nit, dilluns i dimarts tot el dia
(del 7 de setembre al 22 de juny)

Horari d'Estiu
dimarts i dimecres 13:30 - 15:30
de dijous a dissabte 13:30 - 15:30 i 20:30 - 23:00
*Tancat diumenge i dilluns tot el dia
(del 23 de juny al 4 de setembre)

EL CONCEPTE

La cuina d’Aimia neix de la visió personal del món de la gastronomia i de la passió per un ofici, el de cuiner, que estimem i defensem.

No ens sentim identificats amb cap tipus d’estil de cuina en concret, però sí podem dir que fem una cuina sòlida, amb arrels, intuïtiva i saborosa. Tenim molt clar que els plats han de tenir “punch” i a la vegada matisos subtils.

Busquem l’harmonia entre tradició i modernitat, i t’oferim una cuina directa, fàcil d’entendre i amb cops amagats.

NAIXEMENT I EVOLUCIÓ

El juliol de 2012 Aimia obre les portes a Lleida

Aimia vol dir “dona estimada”.
Així l’anomenaven en català antic els trobadors.

En plena crisi econòmica, però amb moltes ganes d’aportar aire fresc a la cuina de Lleida, Aimia neix amb una proposta gastronòmica i un espai diferent.

Per a defugir del típic primer, segon i postres, elaborem mitges racions amb la idea que tot es pugui compartir. Treballem amb bon producte i oferim una carta variada i original.

El fet que la cuina està a la vista del client crea un ambient desenfadat i alhora acollidor.

L’any 2014 canviem la proposta gastronòmica

Per primera vegada introduïm dos menús dins de la carta. El Menú Aimia: 4 aperitius, un segon i postres a escollir. I el Menú Ànima: un menú degustació de nou plats on ressaltem la part més representativa i essencial del restaurant.

Les mitges racions desapareixen de la carta, ja que per diferents motius no acaben de quallar, i incloem un apartat de tapes, els entrants de ració i els segons de ració.

Aquest canvi és molt positiu, i l’equip ens sentim contents de rectificar i presentar les propopostes que més satisfan als nostres clients.

Els següents anys i a dia d’avui seguim fent camí

En tot aquest temps hem anat evolucionant poc a poc fins a trobar l’equilibri entre el que l’equip d’Aimia volem fer i el que el client busca i li agrada.

“Crec que això és el més difícil i satisfactori de l’evolució d’un restaurant. Moltes gràcies a tots els clients que esteu al nostre costat des del primer dia. Això no té preu!”.

Jordi Pallàs

Horari
de dimecres a dissabte 13:30 - 15:30 i 20:30 - 23:00
diumenge 13:30 - 15:30
Tancat diumenge nit, dilluns i dimarts tot el dia