Horari d'Hivern
de dimecres a dissabte 13:30 - 15:30 i 20:30 - 23:00
diumenge 13:30 - 15:30
*Tancat diumenge nit, dilluns i dimarts tot el dia
(del 7 de setembre al 22 de juny)

Horari d'Estiu
dimarts i dimecres 13:30 - 15:30
de dijous a dissabte 13:30 - 15:30 i 20:30 - 23:00
*Tancat diumenge i dilluns tot el dia
(del 23 de juny al 4 de setembre)

LA CARTA

Els plats que et presentem són fruit dels nostres processos creatius:

TRADICIÓ

Busquem al receptari tradicional i li donem una volta.

INTUÏCIÓ

Lliguem tres components diferents entre sí que acaben conjugant (no sempre funciona, però si no ho provem, com ho sabrem?).

FUSIÓ

Busquem combinacions de sabors i productes d’altres cuines del món i fusionem la cuina catalana o mediterrània amb altres cuines.

Gaudeix de la teva elecció

PER COMENÇAR BÉ

Croqueta de pollastre rostit

2,50€/ut.

Croqueta de gamba al curri vermell

3,00€/ut.

Bunyols de bacalla amb sobrassaeda (1 ració/ 8ut.)
(1 ut.)

12,00€
2,00€

Sobrassada d’en Xesc Reina al tall

11,00€/100gr.

Ostra al escabetx de riesling i mango

4,50€

Sashimi de vieires amb emulsió de guaiaba i oli de cacao

20,00€

Coca de ceps amb formatge cendrat, pera de Lleida escalivada i foie

17,50€

briox farcit d’anec rostit amb pera de LLeida i salsa hoisin

7,00€

Musclos al coco thai

16,00€

ENTRANTS

Ceviche de corvina amb llet de tigre fet amb pebrots del padro

16,00€

Albergínia amb salsa de miso i mel, stracciatella i sobrassada d’en Xesc Reina

14,50€

Carpaccio de pop amb crema de patata i allioli de safrà

15,00€

Carpaccio de pressa ìberica,mandarina fumada i gelat de piparra

19,00€

Truita oberta de camarons i carbassó i tòfona

16,00€

Crema de carbassa cruixent de “Grana Padano” i vieira marinada

15,00€

Macarrons del cardenal

17,00€

Cargols alllampec(½ració)
(1 ració)

8,00€
16,00€

SEGONS

Corbina salvatge amb patata a la llimona i pesto d’alfàbrega, menta i festucs

22,00€

Bacalla a la “Lleidatana”

24,00€

Arròs a la llauna amb “zamburriñas” i allioli de safrà

20,00€

Magret d’ànec amb presec a la vainilla

18,00€

Mandonguilles amb sèpia

17,00€

Steak tàrtar de vaca amb textures de poma

24,00€

Tàrtar de cérvol amb brioix torrat i mantega de foie a l’estragó

26,00€

POSTRES

Oda als cítrics

8,00€

Maracujà amb escuma de coco i granissat de menta

7,00€

Cremós de xocolata i ametlla amb caramels tous
d’amaretto i gelat de carquinyoli

8,00€

“Torrija” amb gelat de xocolata

9,00€

Assortit de formatges artesans 5 varietats:
Tou de Til•lers, Comté, Blue Stilton, Ros d’ovella, i Cendrat

15,00€

“Sablé breton” amb pinya al ron, marcada a la brassa
i gelat de café

9,00€

Xuxos (de Girona) farcits de crema a la brassa amb gelat de
kefir i cireres

9,00€

GINTÒNICS

BAOMBAY SAPHIRE
Ginebra anglesa, seca, cítrica

9,00€

SEAGRAM’S
Ginebra americana, extra seca

9,00€

HENDRICK’S
Ginebra escocesa, floral, aromàtica

9,50€

BULLDOG
Ginebra anglesa, moderna, seca

9,50€

CITADELLE
Ginebra francesa, elegant, aromàtica

9,50€

G-VINE
Ginebra francesa, aromàtica, afruitada

9,50€

NORDÉS
Ginebra gallega, aromàtica, atlàntica, fresca

9,50€

 

* FEVER TREE: Suplement 1,50€

Horari
de dimecres a dissabte 13:30 - 15:30 i 20:30 - 23:00
diumenge 13:30 - 15:30
Tancat diumenge nit, dilluns i dimarts tot el dia