MENÚ AIMIA
Aperitius
Croqueta de bacallà i sobrassada
Crema de calçots i caviar de truita de riu
Cassoleta de musclos amb coco thai
Segon a escollir
Lluç amb pil-pil de ceps i coral de vieira, nyoquis d’espinacs i pinyons empanissats
Calamar rostit amb carxofes i salsa de fino, alls negres i pernil
Cargols al llampec
Arròs a la llauna amb “zamburiñas” i allioli de safrà
Melós de vedella de Bourguignon
Steak tàrtar de vedella amb textures de poma
Postres a escollir
Maracujà amb escuma de coco i granissat de menta
Oda als cítrics
El nostre tiramisú
Cake de xocolata i ametlla amb chantilly de llet d’ovella i confitura de pebrot
40€ per persona / IVA inclòs
*Els menús només es serviran a taula complerta
Servei de pa artesà 2,00€/persona