MENÚ PER A GRUPS 2
APERITIUS
Croqueta de Calamar amb llonganissa i foie
Albergínies amb salsa de miso, stracciatella i sardina fumada
Crema de carbassa rostida al gingebre i ceps
Bao de pollastre de corral eco amb gambes
Segon a escollir
Calamar rostit amb salsa de fino i alls negres i ceba a la cendra de calçots
Corbina amb patata a la llimona i pesto de menta i festucs
Galta de vedella a la “bourguignon”
Espatlla de xai rostida amb ragù de verdures
Steak tàrtar de vedella amb textures de poma
Postres a escollir
Maracujà amb coco i menta
Oda als cítrics
Toffee de pera al cafè amb gelat de llet d’ovella
Cremós de xocolata i ametlla amb caramels tous d’amaretto i guaiaba
Pa, aigua i cafè
Cava Masia d’Or, Vi blanc i negre Almodí petit D.O. Terra Alta