MENÚ AIMIA

les 3 tapes

Croqueta de calamar i llonganissa amb foie
Crema freda d’espàrrecs blancs i coco amb salmó marinat
Bao d’ànec rostit amb peres i salsa hoisin

Segon a escollir

Arròs a la llauna amb zamburriñas i allioli de safrà
Calamar amb ceba a la brutesca i salsa orio de foie
Corbina salvatge amb patata a la llimona i pesto d’alfàbrega, menta i festucs
Cargols al llampec
“Chuletón” de porc ibèric a la brasa amb chutney de mango al vermut i olives negres
Mandonguilles amb sèpia i pèsols
Steak tàrtar de vedella amb textures de poma

Postres a escollir

Maracujà amb escuma de coco i granissat de menta
Oda als cítrics
El nostre tiramisú
Cremós de xocolata i ametlla amb caramels tous d’amaretto, guaiaba i llet d’ovella

Aigua i pa

35€ per persona / IVA inclòs

*Els menús només es serviran a taula complerta