MENÚ AIMIA

Aperitius

Croqueta de bacallà i sobrassada
Crema de calçots i caviar de truita de riu
Cassoleta de musclos amb coco thai

Segon a escollir

Lluç amb pil-pil de ceps i coral de vieira, nyoquis d’espinacs i pinyons empanissats
Calamar rostit amb carxofes i salsa de fino, alls negres i pernil
Cargols al llampec
Arròs a la llauna amb “zamburiñas” i allioli de safrà
Melós de vedella de Bourguignon
Steak tàrtar de vedella amb textures de poma

Postres a escollir

Maracujà amb escuma de coco i granissat de menta
Oda als cítrics
El nostre tiramisú
Cake de xocolata i ametlla amb chantilly de llet d’ovella i confitura de pebrot

40€ per persona / IVA inclòs

*Els menús només es serviran a taula complerta

Servei de pa artesà 2,00€/persona