MENÚ AIMIA TARDOR

APERITIUS

Croqueta de gamba al curri vermell
Crema de carbassa rostida al gingebre i ceps
Bao de galta de porc rostida al vi ranci, pera escalivada i allioli de codony

Segon a escollir

Arròs a la llauna de vieira, carxofes i cresta de gall
Calamar rostit amb ceba emmascarada a la cendra de calçot i salsa de fino, alls negres i pernil
Corbina salvatge amb patata a la llimona i pesto d’alfàbrega, menta i festucs
Cargols al llampec
Galta de vedella a la “bourguignon”
Tomahawk de porc ibèric amb moniato a la vainilla
Steak tàrtar de vedella amb textures de poma

Postres a escollir

Maracujà amb escuma de coco i granissat de menta
Oda als cítrics
Toffee de pera de Lleida al cafè i gelat de llet d’ovella al romaní
Cremós de xocolata i ametlla amb caramels tous d’amaretto, guaiaba i llet d’ovella

Aigua i pa

30€ per persona / IVA inclòs

*Els menús només es serviran a taula complerta