MENÚ PER A GRUPS 1
APERITIU A TAULA:
Croqueta de gamba thai
Crema de carbassa amb ceps i caviar de salmó
Carpaccio de presa ibèrica amb emulsió de piparra i meló al fino
Taco de pollastre de corral eco rostit a la catalana
SEGÓN A ESCOLLIR:
Calamar rostit amb salsa de fino i alls negres i ceba a la cendra de calçots
Lluç de palangre amb pil-pil de ceps i escopinyes al natural
Galta de vedella a la “bourguignon”
Chuletón de porc duróc a la brasa amb chutney de mango i mandarina
Steak tàrtar de vedella amb briox torrat i mantega a l’estragó i foie
Postres a escollir:
Crema de maracujà amb escuma de coco i granissat menta
Oda als cítrics
El nostre tiramisú
Cake de xocolata i ametlla amb chantilly de llet d’ovella i confitura de pebrot escalivat
Pa, aigua i cafè
Vi blanc i negre D.O. Terra Alta