MENÚ PER A GRUPS 2
APERITIU A TAULA:
Croqueta de cargols i gambes amb allioli de farigola i chile chipotle
Zamburiñas a la brasa amb emulsió de pinya i fonoll i caviar d’oli d’oliva
Coca de ceps i pera escalivada amb formatge cendrat i foie
Bao de pollastre de corral eco rostit amb gambes
SEGÓN A ESCOLLIR:
Corbina amb cuscús de coliflor, carxofa i mandarina
Lluç de palangre amb pil-pil de ceps i escopinyes al natural
Filet de vaca a la brasa amb mantega trufada i ragú de verdures
Txuletón de porc ibèric amb chutney de mango al vermut i olives negres
Steak tàrtar de vedella amb briox torrat i mantega a l’estragó i foie
Postres a escollir:
Crema de maracujà amb escuma de coco i granissat menta
Oda als cítrics
“Torrija” amb gelat de xocolata
Cake de xocolata i ametlla amb chantilly de llet d’ovella i confitura de pebrot escalivat
Pa, aigua i cafè
Vi blanc i negre D.O. Terra Alta