MENÚ ESPECIAL NIT DE NADAL 2024
APERITIUS A TAULA:
CROQUETA DE BACALLA I SOBRASSADA
COCA DE CEPS I PERA ESCALIVADA AMB ENCENALLS DE FOIE I SALSA DE CENDRAT
CREMA DE PESOLS AMB CAVIAR DE TÒFONA
MUSCOLOS AL COCO THAY
SEGONS A ESCOLLIR:
BACALLÀ A LA LLEIDATANA
CORVINA AMB PATATA A LA LLIMONA I PESTO DE MENTA I FESTUCS
CUA DE BOU AL VI NEGRE AMB MONIATO A LA VAINILLA
LLOM DE CERVOL A LA BRASSA AMB SALSA DE MORES I APIRAVE
STEAK TARTAR DE VACA AMB TEXTURES DE POMA
POSTRES A ESCOLLIR:
MARACUJÀ AMB COCO I MENTA
EL NOSTRE TIRAMISSÚ
CREMÓS DE XOCOLATA I AMETLLA AMB GELAT DE CARQUINYOLIS
TORRONS I NEULES
CELLER:
VI BLANC:
BLANC DE BOIRA D.O. COSTERS DEL SEGRE
CORAL DO MAR D.O. RIBEIRO
VI NEGRE:
PETIT SAÓ NEGRE D.O. COSTERS DEL SEGRE
VI DEL BANYA D.O. COSTERS DEL SEGRE
CAVA:
RIMARTS 24 D.O. CAVA
PA , AIGUA I CAFÈ