Horari d'Hivern
de dimecres a dissabte 13:30 - 15:30 i 20:30 - 23:00
diumenge 13:30 - 15:30
*Tancat diumenge nit, dilluns i dimarts tot el dia
(del 7 de setembre al 22 de juny)

Horari d'Estiu
de dimarts a dissabte de 20:30 - 23:00
*Tancat diumenge i dilluns tot el dia
(del 23 de juny al 6 de setembre)

MENÚ CAP D'ANY AIMIA 2023


APERITIUS:

Cornet de tàrtar de salmó, pinya i fonoll
Coca de calçots amb sardina fumada i romesco al vinagre de codony i xocolata
Zamburriña al natural amb suc de llima, poma verda, poke i tabasco
Brioix torrat farcit d’ànec amb pera caramel·litzada

PLATS:
Velouteé de pollastre de corral eco de la torre d’Erbull amb farcellets de pakchoy de gamba i tòfona
Rap amb suquet blanc de coco thai
Filet de vaca a la brasa a la “Rossini”

POSTRE:
Cremós de xocolata al rom, plàtan estofat i gelat de cafè
Pa, aigua, raïm de la sort i cotilló

CELLER:
Vi blanc Troballa D.O. Costers del segre
Vi negre Milsons D.O. Costers del Segre
Cava Rimarts 24 D.O. Cava

95€ per persona / IVA inclòs

Horari
de dimecres a dissabte 13:30 - 15:30 i 20:30 - 23:00
diumenge 13:30 - 15:30
Tancat diumenge nit, dilluns i dimarts tot el dia